Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3156 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 8 van 316.

Naar pagina: Meest recent   6   7   8   9   10   11   12

Dinywoensdag 20 december 2017 - 17:18u
@TerHorst. Je was al op het juiste adres. In het UMC Utrecht heb ik dezelfde onderzoeken gehad en daar een prettig en zeer informatief gesprek gehad met Dr. Thomeer. Het klinkt misschien voor jou onbevredigend, maar als de TA toen niet is vastgesteld moet er toch iets anders aan de hand zijn. De artsen zijn deskundig genoeg om verder te zoeken toch?
Ter Horstwoensdag 20 december 2017 - 00:15u
@diny, daar ben ik mee bezig. Morgen heb ik weer een afspraak. Maar ken jij toevallig een arts op het gebied van TA? iig zodat het vastgesteld kan worden bij mij.
Dinydinsdag 19 december 2017 - 21:09u
@TerHorst. Speciale oefeningen dus....4
Dinydinsdag 19 december 2017 - 21:07u
@Yvonne. Oh wat fijn voor je. Het geeft weer hoop met de feestdagen in zicht.... fijne feestdagen.
@TerHorst. Misschien kun je eens een afspraak maken bij een osteopaat. Heb ik ook gedaan. Na 3 behandelingen en elke dag soeciale oefeningen, voelde ik meer “ruimte” in mijn hoofd en had minder gekraak. Dat scheelde. Elke situatie is anders, maar je kunt het proberen.
Ter Horstdinsdag 19 december 2017 - 19:47u
Zelfs als ik mijn kin tegen mijn borstkas zet dan zijn mijn geluiden en is mijn druk op mijn oor weg???
Ter Horstdinsdag 19 december 2017 - 19:46u
@Diny,
Ik weet dat mijn klachten veel op.TA lijken maar ik kan gewoon niet begrijpen waarom ik mijn ogen hoor bewegen en als ik mijn hoofd naar rechts of links zet dan is het gelijk weg. Ook als ik mijn neus dichtknijp en slik dan klapt voor mijn gevoel mijn trommelvlies naar binnen en zijn mijn geluiden ook allemaal weg. Ik heb dan wel druk op mijn oren maar het is wel weg. Jij og iemand een idee hierover?
Yvonnedinsdag 19 december 2017 - 14:12u
Vandaag op controle geweest, ruim 2 maanden na de operatie (12 okt.). Alles ziet er van de buitenkant goed uit (dwz door het oor bekeken). Het voelt ook goed. Verder blijft het afwachten. Time will tell...Maar voor nu ben ik heel blij met iedere dag dat ik geen TA (en daardoor autofonie) meer heb.
Annemiekezaterdag 16 december 2017 - 11:27u
@ Yvonne, ja ik laat het zeker weten hoor hoe het gegaan is!

@ Miranda, ik heb voor ik wist van dr. Brinkhuis ook contact gehad met het ziekenhuis in Nijmegen voor dr. Pennings, maar hij doet voor de tuba aperta niks meer, wel voor de andere oor en gehoor problemen en verdere KNO klachten. De wachttijd is overigens 1,5 jaar als je toch bij hem zou ik willen laten kijken! Dat kreeg ik van de assistente te horen...
Dinydonderdag 14 december 2017 - 21:19u
Beste @terhorst.
Bij het UMC Utrecht was je op het juiste adres. Ik ben daar geweest voor een second opinion na een teleurstellende behandeling in een ander ziekenhuis. De TA werd bij mij wederom vastgesteld, dus heb maar vertrouwen in een juiste diagnose. Hoe lastig dat ook kan zijn. Weten is altijd beter... Heb je de uitslag op papier staan? Je huisarts heeft over al jouw onderzoeken een duidelijk verslag. En dan maar van alles aanpakken wat mogelijk is om je klachten te accepteren en proberen het voor jezelf te verlichten. Het is een zoekproces, maar er zijn acties die je kunt proberen te ondernemen. Voor iedereen verschillend! Ik ben geen deskundige en heb een lichte vorm van TA die inmiddels overheerst wordt door tinnitus. Sterkte!
Yvonnewoensdag 13 december 2017 - 10:26u
Hallo Ter Horst,
Ik ben niet bij Dr. Stokroos geweest maar heb contact gehad met iemand doe scds heeft die bij hem is geweest. Je mag mij mailen, moet je even hier je mailadres plaatsen.

Volgende pagina