Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3161 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 9 van 317.

Naar pagina: Meest recent   7   8   9   10   11   12   13

Ter Horstdinsdag 19 december 2017 - 19:46u
@Diny,
Ik weet dat mijn klachten veel op.TA lijken maar ik kan gewoon niet begrijpen waarom ik mijn ogen hoor bewegen en als ik mijn hoofd naar rechts of links zet dan is het gelijk weg. Ook als ik mijn neus dichtknijp en slik dan klapt voor mijn gevoel mijn trommelvlies naar binnen en zijn mijn geluiden ook allemaal weg. Ik heb dan wel druk op mijn oren maar het is wel weg. Jij og iemand een idee hierover?
Yvonnedinsdag 19 december 2017 - 14:12u
Vandaag op controle geweest, ruim 2 maanden na de operatie (12 okt.). Alles ziet er van de buitenkant goed uit (dwz door het oor bekeken). Het voelt ook goed. Verder blijft het afwachten. Time will tell...Maar voor nu ben ik heel blij met iedere dag dat ik geen TA (en daardoor autofonie) meer heb.
Annemiekezaterdag 16 december 2017 - 11:27u
@ Yvonne, ja ik laat het zeker weten hoor hoe het gegaan is!

@ Miranda, ik heb voor ik wist van dr. Brinkhuis ook contact gehad met het ziekenhuis in Nijmegen voor dr. Pennings, maar hij doet voor de tuba aperta niks meer, wel voor de andere oor en gehoor problemen en verdere KNO klachten. De wachttijd is overigens 1,5 jaar als je toch bij hem zou ik willen laten kijken! Dat kreeg ik van de assistente te horen...
Dinydonderdag 14 december 2017 - 21:19u
Beste @terhorst.
Bij het UMC Utrecht was je op het juiste adres. Ik ben daar geweest voor een second opinion na een teleurstellende behandeling in een ander ziekenhuis. De TA werd bij mij wederom vastgesteld, dus heb maar vertrouwen in een juiste diagnose. Hoe lastig dat ook kan zijn. Weten is altijd beter... Heb je de uitslag op papier staan? Je huisarts heeft over al jouw onderzoeken een duidelijk verslag. En dan maar van alles aanpakken wat mogelijk is om je klachten te accepteren en proberen het voor jezelf te verlichten. Het is een zoekproces, maar er zijn acties die je kunt proberen te ondernemen. Voor iedereen verschillend! Ik ben geen deskundige en heb een lichte vorm van TA die inmiddels overheerst wordt door tinnitus. Sterkte!
Yvonnewoensdag 13 december 2017 - 10:26u
Hallo Ter Horst,
Ik ben niet bij Dr. Stokroos geweest maar heb contact gehad met iemand doe scds heeft die bij hem is geweest. Je mag mij mailen, moet je even hier je mailadres plaatsen.
Ter Horstdinsdag 12 december 2017 - 22:52u
Hallo yvonne, ben blij dat jij reageerd. Jij bent dus ook bij stokroos geweest. 1 ding bij mij vind ik zooo vreemd. Ik hoor als ik autophony heb mijn rechteroog altijd bewegen maar ik heb geen scds volgens stokroos...het zag er allemaal perfect uit op de ctscan gericht op scds. Ik zou mn god niet meer weten waar ik naartoe moet. Is het mogelijk dat wij kunnen mailen want heb wat vragen en vind het erg fijn om even contact te hebben als dat mogelijk is? Gr ter Horst
Yvonnedinsdag 12 december 2017 - 21:20u
@Ter Horst (aanvulling)
Bij mij is scds ook uitgesloten middels een ct-scan, goed dat je dat hebt gedaan. Prof.dr. Stokroos is wel echt specialist op dat gebied heb ik gehoord.
Yvonnedinsdag 12 december 2017 - 21:16u
Hallo Ter Horst,
Je klachten lijken erg op mijn klachten (van voor de operatie). Ik heb TA. Vooral het heel hard horen van eigen stem en ademhaling en dat niet meer horen als je ligt of je hoofd omlaag houdt, zegt mij dat je misschien toch een TA kan hebben.
Het kan zijn dat je buis v Eustachius dicht was op het moment dat de arts het onderzoek deed. Dan is het niet vast te stellen op dat moment. Weet je nog of dat zo was?
Mirandadinsdag 12 december 2017 - 17:14u
Hallo allemaal,

wie heeft er goede ervaringen qua operaties bij dokter Pennings? En had voor de operatie druk/vol gevoel in de oren wat daarna minder hinderlijk was?
Yvonnedinsdag 12 december 2017 - 15:27u
Dat is goed nieuws Annemieke. Ben blij voor je!
Iemand die naar je wil luisteren en die verstand van zaken heeft.
Veel succes en hou ons op de hoogte.

Volgende pagina