Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3341 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 6 van 335.

Naar pagina: Meest recent   4   5   6   7   8   9   10

Yvonnezaterdag 28 juli 2018 - 23:25u
Sara, ja nu op Amerikaanse sites lees ik ook dat ze een operatie voor PET (=TA) zou hebben gehad. Zij heeft natuurlijk wel het geld/de tijd en de beste doktoren van het land tot haar beschikking. In Amerika wordt de operatie op verschillende manieren uitgevoerd en daarover wordt niets gezegd voor zover ik nu kan lezen. Wel zegt één arts hierover (in relatie tot Céline Dion) dat ze al haar patiënten vertelt dat er geen makkelijke manier is om van TA af te komen (hoewel dat uit het verhaal van CD wel zo lijkt natuurlijk: hop, een operatie en ik ga weer zingen). Dus het is wel goed dat die arts dat zegt.
Ik zou wel willen dat CD er wat meer publiek over zegt, júist omdat er zo weinig over bekend is en we het zo nodig hebben. Er wordt niet of amper onderzoek naar gedaan.
Sarazaterdag 28 juli 2018 - 22:49u
Infectie pff kweet ne zij had pijn en dat is wat ik niet heb buiten een paar steken die ik af en toe voel in mn oor.
Sarazaterdag 28 juli 2018 - 22:43u
Ik had het gelezen bij vrt.be maar de andere berichten had ik nog niet gelezen dat ze geopereerd moet worden.
Sarazaterdag 28 juli 2018 - 22:38u
Oei was het geen TA? Had toch gelezen tuba aperta open buis aandoening?
Yvonnezaterdag 28 juli 2018 - 21:46u
Ik kreeg een beetje "hoop"...dat een celebrity als Celine Dion geholpen zou zijn aan TA...Maar helaas: ik lees net dat ze een oorinfectie had en zichzelf niet meer hoorde zingen. Het tegenovergestele van TA dus.
Misschien wel wat jij hebt?
Yvonnezaterdag 28 juli 2018 - 21:32u
Nee over Celine Dion nog niet gelezen. Ik ga eens zoeken. Zingen en TA gaat absoluut niet samen...
Sarazaterdag 28 juli 2018 - 21:26u
Mss al gelezen maar celine dion heeft hetzelfde prblm en moest al haar concerten afzeggen.
Sarazaterdag 28 juli 2018 - 21:24u
Ahja meerdere operaties dus. Gelukkig dat je er wel tevreden over bent idd natuurlijk niet zonder risico's. Maar ergens is er dan toch wel een oplossing omdat je veel leest van mensen lijden daaronder en er zijn ng geen oplossingen enz maar als anderen jouw verhaal lezen dab krijgen ze toch hoop of mss mag ik da ne zeggen.
Yvonnezaterdag 28 juli 2018 - 20:46u
Voor de duidelijkheid: de laatste keer dat ik geopereerd ben (linkeroor) is in oktober 2017. Dat is dus nog steeds succesvol. Heb wel complicaties die ik heel graag voor lief neem.
Waar ik nu last van heb is mijn rechteroor.
Yvonnezaterdag 28 juli 2018 - 20:43u
Sara,
Nee het ligt wat gecompliceerder dan dat. Ik ben meerdere keren geopereerd. Jaren geleden was inderdaad alleen met teflon. Daarna nog eens. (Daarvoor trouwens ook al eens buikvet gehad).
En vorig jaar is er via snee achter het oor de teflon + het botweefsel gedaan. Dat blijft tot nog toe goed zitten maar is dus niet zonder risico's.
De minder ingrijpende ingrepen zijn minder effectief, zo blijkt mij uit alle verhalen op internet. Maar daarvoor moet je niet alleen deze site lezen. Hier zijn niet zoveel ervaringsdeskundigen die een ingreep hebben ondergaan.

Volgende pagina