Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3750 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 52 van 375.

Naar pagina: Meest recent   50   51   52   53   54   55   56

Yvonnedonderdag 26 juli 2018 - 15:25u
Hanne, ik ga waarschijnlijk vanaf morgen toch stoppen met de prednison want ik trek dit niet meer. Rechts staat wagenwijd open. In mijn geval betekent dit nogal wat want de prednison zorgt ervoor dat mijn migraine minder is maar dit is echt geen doen. Kan bijna geen adem halen. Ik ga kijjen of stoppen met prednison helpt. En anders nadenken over operatie aan 2e oor en consequenties daarvan (2 hoorapparaten is beter dan de hele dag liggen).
Yvonnewoensdag 25 juli 2018 - 18:43u
Wat je zegt over met mond open en meer last dat herken ik niet echt. Ademhalen en praten is hoe dan ook heel erg. Op welke manier dan ook.
Yvonnewoensdag 25 juli 2018 - 18:41u
Hanne, ik heb het links en rechts dus bij mij geldt dit niet. Op dit forum heb ik er ook niet op gelet eigenlijk, of links meer voorkomt?
Ik dacht ook eerst dat het weer ermee te maken kon hebben, maar zie toch geen verband uiteindelijk. Zie het op de Amerikaanse facebook ook niet, een verband. Maar misschien kijk ik slecht? Ik zou het wel graag zien, want als we toch eens een oorzaak konden vinden voor deze ellende hè.
Hannewoensdag 25 juli 2018 - 17:30u
Hebben jullie dit ook:
Als ik door mond adem, met mond beetje open heb ik veel lawaai

Zet in m'n mond wagenwijd open en ademen, dan heb ik het niet of veel beperkter, zolang ik oppervlakkiger adem
Hannewoensdag 25 juli 2018 - 17:21u
Echt frustrerend he...
En zo vreemd hoeveel mensen er links last van hebben...

Dit weer moet er toch echt iets mee te maken hebben . Ik heb meer last dan anders, en iemand met meuniere was hier net in apotheek: eerste opstoot in jaar tijd. Plus: arts zei dat ze al de tweede was die dag....
Yvonnewoensdag 25 juli 2018 - 15:30u
Ach, ik denk steeds: waar ligt het nu weer aan? Ben ik afgevallen, het weer? Prednisolon? Zoals ik al zei: het begon ook alweer vóór het prednisolongebruik dus tja...
Vandaag trouwens nog helemaal nergens last van en dan ga ik óók weer denken wat ik anders dan anders heb gedaan maar kom er niet achter..
Waar ik in het vorige bericht 'links' zei bedoel ik rechts. Want links ben ik al geopereerd!
Hannewoensdag 25 juli 2018 - 13:30u
Denk niet dat je het jezelf moet verwijten dat het aan die prednisolon ligt hoor.
Hoeveel mensen nemen dat niet chronisch zonder klachten.
Gewoon brute pech -_-
Yvonnewoensdag 25 juli 2018 - 10:01u
Ja Hanne, helemaal mee eens. En na de vakantie stop ik er ook weer mee om te kijken of de TA vermindert. Of misschien staat links nu ook voorgoed open en heb ik die kant ook verpest :(
Hannewoensdag 25 juli 2018 - 09:54u
Tis dat he, Yvonne. Voor en nadelen tgo elkaar afwegen. In jouw geval zou ik het ook nemen.
Maar bvb voor een 'banale' sinusitis en dergelijke, waarbij dit enkel de symptomenduur verkort, dan zou ik er afblijven voor het zekerste ..

Vraag me idd af of dit bewezen is, maar ze zeiden dit toch nadrukkt tg mij, dus ik blijf er mooi af vanaf nu ;)
Yvonnewoensdag 25 juli 2018 - 06:30u
Hanne, de prednisonkuur heb ik voor een andere aandoening zodat ik nog enigszins een fijne vakantie kan hebben zonder de hele week doodziek in bed te liggen. Maar de twijfel om prednison te nemen is groot. Het is ook weer niet met zekerheid gezegd dat dit de TA verergert. In het al geopereerde oor merk ik er gelukkig niets van.

Volgende pagina