Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3750 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 51 van 375.

Naar pagina: Meest recent   49   50   51   52   53   54   55

Saradonderdag 26 juli 2018 - 19:02u
Yvonne en wie heeft jouw geopereerd in wilrijk zelfde als hanne haar dokter. Dokter somer?
Saradonderdag 26 juli 2018 - 18:57u
Hanne het is idd dz kunst om voldoende te spuiten maar dan denk ik dit kunnen ze in 2 stappen doen ofzo beetje inspuiten en dan de patiënt laten ervaren hoe is dit en alst ne beter is terug laten komen kweet ne denk zomaar iets. Want teveel spuiten is weer verstopt gevoel?
Amai zeg ze mogen hier toch wel meer onderzoek naar doen hoor!
Yvonnedonderdag 26 juli 2018 - 18:54u
Sara, nee mijn bvE staat open niet dicht. Alleen het oor (bvE) dat operatief dichtgemaakt is met teflon is nu dus dicht en dat is dus ook de bedoeling. Aan die kant heb ik de piep sinds de operatie (soort tinnitus) maar dat stoort mij niet. Is een complicatie die ik er graag bijneem. Ook heb ik gehoorverlies aan het geopereerde oor (hoor nog ca. 20% aan die kant), maar ook dat neem ik voor lief want is opgelost met hoorapparaat.
Als ik lig heb ik inderdaad geen autofonie. Wel de constante pieptoon, die is er altijd maar nogmaals: ik ben er aan gewend, het maakt me niet uit.
Volgens mij wordt er in Nijmegen niet meer veel aan TA gedaan.
Saradonderdag 26 juli 2018 - 18:52u
Hanne beetje verwarrend hee pff heb zoveel symptomen dat ik het niet kan plaatsen. Open toe moet maar wachtten tot de 3de zeker
Saradonderdag 26 juli 2018 - 18:50u
Dag hanne mss beetje hoopvol of mag ik dit niet zeggen.
Hannedonderdag 26 juli 2018 - 18:50u
Hoi Sara,het kan aan mij liggen maar het is nogal verwarrend:
Je gebruikt open en toe. Maar is dit hoe jij het ervaart?
Wat als jij zegt dat je een open (dus normaal) gevoel hebt, dan is je buis net toe en omgekeerd..
Saradonderdag 26 juli 2018 - 18:48u
Ahja nog iets hebben jullie dan ook problemen met de trommelvlies perforatie ofzo of heeft da er niks mee temaken.
Hannedonderdag 26 juli 2018 - 18:48u
Hoi Yvonne,
Misschien doe je dat het best in samenspraak met arts?
Want ik ben zelf ook niet overtuigd dat dat grote veranderingen zal geven ..

Net terug van arts. Was niet echt bevorderlijk. In het begin was hij erg onbeleefd zelfs. Het komt erop neer: als ze je oor dichtspuiten, is het een kunst om genoeg maar niet teveel te doen (want dan is het helemaal dicht). Deze arts is overtuigd dat het niet voldoende is geweest, en ik dus nieuwe ingreep moet doen.
Enkel: hij doet het niet. Heeft wat rondgebeld en heeft naast mijn huidige arts in Antwerpen, nog een andere in Antwerpen gevonden... Dusja, haast nutteloze consultatie

Wat wel: hij sprak dat er een geneesmiddel op de markt is met oestrogeen (neusspray). Dit doet de slijmvliezen zwellen, waardoor je je klachten niet zou hebben (zoals wanneer we verkouden zijn). Is in BE niet commercieel beschikbaar ... Iemand een idee welk preparaat dit is en eventueel al gebruikt?
Saradonderdag 26 juli 2018 - 18:32u
En stel het is toch een open buis? Bij wie kan ik dan terrecht hen iets gelezen over pennings een dokter in nijmegen. Of iemand anders heeft da laten opvullzn in gent met collageensponsjes??
Saradonderdag 26 juli 2018 - 18:20u
Yvonne je zei dat je oor soms op verschillende uren open gaat. Bedoel je het vol gevoel dat wegtrekt? Ik heb dus dat men oor dicht is volgevoel en als ik op sta in de loop van de dag gaat die vol gevoel weg en is men oor open. Maar dan krijg ik last van een lage bromtoon en savonds en snachts gaat dit door tot smorgens dan ist geluid weg en is men oor weer zogezegd dicht. En dan men stem die ik hoor maar de rest dan ne zoals ademhaling en men stem heel luid. En het zelfde heb ik dus ook als ik geluiden hoor van buiten enz op tv of mensen die praten hoor ik ook zo in mn oor. Ma je hebt dus snachts last van niks en kunt goed slapen dus geen rare tonen ofzo? Want sommige dingen link ik aan een dichte buis en dan weer aan een open??? Sommige dingen komen gwn ne overeen? Ma je zegt da je juist een bromtoon hebt nu dat je oren dicht zijn?

Volgende pagina