Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3726 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 51 van 373.

Naar pagina: Meest recent   49   50   51   52   53   54   55

Yvonnedinsdag 24 juli 2018 - 17:51u
Hanne, ik ben nog steeds optimistisch over de operatie want die kant zit nog steeds continu potdicht :)
Maar de andere kant gaat op slechte dagen dan om 10 u open, dan om 12 u. Soms een paar uur, soms de hele dag. En als ik ga liggen heb ik pas rust. Ik heb het met elke ademhaling en met elk woord dat ik zeg. Jij ook toch?
Naar welke arts ga je nu? En wil je ons op de hoogte houden? Mijn arts gaat komend jaar met pensioen dus ik moet snel beslissen. Ik zit nu aan een prednisonkuur dus dat zou er nog mee te maken kunnen hebben maar eigenlijk had ik t al voor de kuur. Wel heb ik t idee dat de prednison het erger maakt (hormonen?).

Over de luchtvochtigheid: hier kom ik ook niet echt achter. Ben t proberen na te gaan maar zie toch geen structuur.
Hannedinsdag 24 juli 2018 - 17:35u
Hoi Yvonne,
Ik heb stukje terug gelezen intussen en ik zag het :(
Verdorie toch, je was net zo optimistisch van vorige operatie...
Is het continu op dagen dat je het hebt? Ik hoorde ook dat je de luchtvochtigheid eraan koppelt... Toch iets vreemds he...

Wel, op dit moment wil ik hem er ook aftrekken. En ze mogen van mij alles dichtspuiten.
Welke klachten heb je nu aan je andere kant: last v ademhaling of ook meer?

Probeer toch te genieten v je vakantie.
Ik zit momenteel op m'n werk met een oordop in langs linkerkant. Dan heb ik precies wel meer rust...
Yvonnedinsdag 24 juli 2018 - 16:52u
Hanne, wat erg dat je klachten niet minder zijn geworden door de operatie. Aan mijn geopereerde kant ben ik nog steeds van de autofonie af dus ik overweeg nog steeds ook een operatie aan de andere kant. Ook al staat mijn kno-arts niet te springen.
Yvonnedinsdag 24 juli 2018 - 16:50u
Hoi Hanne!
Precies, zwelling is bij TA juist zeer gewenst en daarom denk ik ook aan iets anders bij Sara. Bij TA staat juist de hele boel open...
Ik word op dit moment ook gek aan de kant waar ik niet geopereerd ben. Had een paar weken continu last, toen 2 weken niet en nu (op vakantie) weer wel. Gekmakend die autofonie. Ik wil mijn hoofd eraf trekken. Of in ieder geval mijn rechteroor.
Hannedinsdag 24 juli 2018 - 16:35u
Ik dacht overigens dat zwelling en slijm net gewenst is bij ons doordat onze BvE continu open staat

Dus vraag me af of dit hetzelfde is ...
Hannedinsdag 24 juli 2018 - 16:34u
Terug van weggeweest.
Die arts noemt Dr. Somers in Wilrijk (AZ st-augustinus)


Ik donderdag naar arts dichter in de buurt. Ben gewoon gek aan het worden.
Door operatie ook aan neus gewerkt, indruk dat dit nooit goed hersteld is waardoor klachten vaak nog erger zijn afhankelijk v last aan neus
Saradinsdag 24 juli 2018 - 13:21u
Dag yvonne mss al een goed teken dat je die symptomen niet herkend. En dat is wat ze dus zag maar heb 3 aug afspraak in aalst. Voor verder onderzoek. Want die kno waar ik ging schrijft enkel neusspray en tabletjes voor enz. Hoe noemt die arts in wilrijk waar kan ik dit terug vinden het berichtje van hanne. Nogmaals bedankt voor al je hulp. X
Yvonnedinsdag 24 juli 2018 - 06:12u
Hoi Sara, ah zo bedoel je...Ik weet het niet. Ik kan die bromtoon niet plaatsen en het slijm/de zwelling ook niet. Ik zou dit eerder in verband leggen met een dichte bvE. Maar nogmaals: ik ben geen arts, ik weet het niet. Ik kan alleen mijn eigen ervaringen vertellen.
Heeft jouw kno-arts niet meer ervaring met TA? Anders mss toch eens voor een second opninion gaan? In België zit een goede, in Antwerpen (Wilrijk?). Hanne is daar ook geopereerd. Lees maar even terug.
Saradinsdag 24 juli 2018 - 01:52u
Ze heeft dit gezien met behulp van een camera via de neus. En dit is geen symptoom van een TA??
Saradinsdag 24 juli 2018 - 01:50u
Dag yvonne. Ik bedoel met men vinger op de plaats van se buis plaatsen dus aan jukbeen en zo naar de oor die plaats daar is de buis van eustachius als ik daarop druk of wrijf dempt het brom geluid en ook als ik mn vinger in de gehoorgang steek raar allemaal. Of als ik euuum doe. En idd ze zag slijm en gezwollen. Maar ik kom maar niet van die lage brom af die is zo vervelend!!!

Volgende pagina