Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3736 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 50 van 374.

Naar pagina: Meest recent   48   49   50   51   52   53   54

Saradonderdag 26 juli 2018 - 18:50u
Dag hanne mss beetje hoopvol of mag ik dit niet zeggen.
Hannedonderdag 26 juli 2018 - 18:50u
Hoi Sara,het kan aan mij liggen maar het is nogal verwarrend:
Je gebruikt open en toe. Maar is dit hoe jij het ervaart?
Wat als jij zegt dat je een open (dus normaal) gevoel hebt, dan is je buis net toe en omgekeerd..
Saradonderdag 26 juli 2018 - 18:48u
Ahja nog iets hebben jullie dan ook problemen met de trommelvlies perforatie ofzo of heeft da er niks mee temaken.
Hannedonderdag 26 juli 2018 - 18:48u
Hoi Yvonne,
Misschien doe je dat het best in samenspraak met arts?
Want ik ben zelf ook niet overtuigd dat dat grote veranderingen zal geven ..

Net terug van arts. Was niet echt bevorderlijk. In het begin was hij erg onbeleefd zelfs. Het komt erop neer: als ze je oor dichtspuiten, is het een kunst om genoeg maar niet teveel te doen (want dan is het helemaal dicht). Deze arts is overtuigd dat het niet voldoende is geweest, en ik dus nieuwe ingreep moet doen.
Enkel: hij doet het niet. Heeft wat rondgebeld en heeft naast mijn huidige arts in Antwerpen, nog een andere in Antwerpen gevonden... Dusja, haast nutteloze consultatie

Wat wel: hij sprak dat er een geneesmiddel op de markt is met oestrogeen (neusspray). Dit doet de slijmvliezen zwellen, waardoor je je klachten niet zou hebben (zoals wanneer we verkouden zijn). Is in BE niet commercieel beschikbaar ... Iemand een idee welk preparaat dit is en eventueel al gebruikt?
Saradonderdag 26 juli 2018 - 18:32u
En stel het is toch een open buis? Bij wie kan ik dan terrecht hen iets gelezen over pennings een dokter in nijmegen. Of iemand anders heeft da laten opvullzn in gent met collageensponsjes??
Saradonderdag 26 juli 2018 - 18:20u
Yvonne je zei dat je oor soms op verschillende uren open gaat. Bedoel je het vol gevoel dat wegtrekt? Ik heb dus dat men oor dicht is volgevoel en als ik op sta in de loop van de dag gaat die vol gevoel weg en is men oor open. Maar dan krijg ik last van een lage bromtoon en savonds en snachts gaat dit door tot smorgens dan ist geluid weg en is men oor weer zogezegd dicht. En dan men stem die ik hoor maar de rest dan ne zoals ademhaling en men stem heel luid. En het zelfde heb ik dus ook als ik geluiden hoor van buiten enz op tv of mensen die praten hoor ik ook zo in mn oor. Ma je hebt dus snachts last van niks en kunt goed slapen dus geen rare tonen ofzo? Want sommige dingen link ik aan een dichte buis en dan weer aan een open??? Sommige dingen komen gwn ne overeen? Ma je zegt da je juist een bromtoon hebt nu dat je oren dicht zijn?
Yvonnedonderdag 26 juli 2018 - 15:25u
Hanne, ik ga waarschijnlijk vanaf morgen toch stoppen met de prednison want ik trek dit niet meer. Rechts staat wagenwijd open. In mijn geval betekent dit nogal wat want de prednison zorgt ervoor dat mijn migraine minder is maar dit is echt geen doen. Kan bijna geen adem halen. Ik ga kijjen of stoppen met prednison helpt. En anders nadenken over operatie aan 2e oor en consequenties daarvan (2 hoorapparaten is beter dan de hele dag liggen).
Yvonnewoensdag 25 juli 2018 - 18:43u
Wat je zegt over met mond open en meer last dat herken ik niet echt. Ademhalen en praten is hoe dan ook heel erg. Op welke manier dan ook.
Yvonnewoensdag 25 juli 2018 - 18:41u
Hanne, ik heb het links en rechts dus bij mij geldt dit niet. Op dit forum heb ik er ook niet op gelet eigenlijk, of links meer voorkomt?
Ik dacht ook eerst dat het weer ermee te maken kon hebben, maar zie toch geen verband uiteindelijk. Zie het op de Amerikaanse facebook ook niet, een verband. Maar misschien kijk ik slecht? Ik zou het wel graag zien, want als we toch eens een oorzaak konden vinden voor deze ellende hè.
Hannewoensdag 25 juli 2018 - 17:30u
Hebben jullie dit ook:
Als ik door mond adem, met mond beetje open heb ik veel lawaai

Zet in m'n mond wagenwijd open en ademen, dan heb ik het niet of veel beperkter, zolang ik oppervlakkiger adem

Volgende pagina