Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3784 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 50 van 379.

Naar pagina: Meest recent   48   49   50   51   52   53   54

Yvonnezondag 29 juli 2018 - 16:36u
Sara, ik moet vaak kokhalzen en ben vaak duizelig. Bij mij is dit echter geen gevolg van de TA (denk ik) maar omdat ik helemaal verkeerd ademhaal. Ik probeer namelijk zo min mogelijk adem te halen omdat het geluid in mijn hoofd zo hard en vervormd is. Ik krijg vervolgens te weinig zuurstof binnen waardoor ik dus duizelig word en moet kokhalzen.
Sarazondag 29 juli 2018 - 16:07u
Yvonne heb je last van duizeligheid en/of misselijk gevoel? Kan dit er ook bij horen?
Yvonnezondag 29 juli 2018 - 15:47u
Die oorinfectie op de nederlandse sites zouden dan een fout moeten zijn. Maar dat kan omdat TA zo onbekend is en het waarschijnlijk fout vertaald is of zo.
Wat betreft de hormonen: dat blijft mij boeien want zwangerschap lijkt soms ook een oorzaak/start te zijn. Ik ga misschien maar eens beginnen met het laten verwijderen van het spiraaltje (al zou stoppen met de pil meer moeten opleveren dan). Er is nog iemand op dit forum die dit gedaan heeft, weet alleen niet meer of dit ook op lange termijn effect heeft gehad. Bovendien denk ik: als de bvE eenmaal openstaat, gaat ie niet meer echt dicht.
Sarazondag 29 juli 2018 - 14:49u
Ahja dan toch een TA want je lees op verschillende sites een oorinfectie en dan weer een oorontsteking. Ma ik lees enkel de ned sites dermee. En ja idd ze is rijk en roem enz de mensen die eraan lijden zouden haar moeten schrijven en zeggen wat de oplossing ervoor is. Ma ja. De pil heb ik eigenlijk 6 jaar ingenomen en ben ermee gestopt omdat ik er klachten van kreeg. Dus ik gebruik geen hormonen meer.
Yvonnezondag 29 juli 2018 - 13:03u
Sara en Hanne,
Ik bedacht me nog iets: er wordt ook wel veel gezegd over pilgebruik ed (hormonen). Zelf slik ik al 25 jaar de pil en heb ik al enkele jaren een spiraaltje. Bij mij is de TA begonnen enkele jaren nadat ik ben begonnen met de pil. Hoe zit dit met jullie?
Yvonnezaterdag 28 juli 2018 - 23:25u
Sara, ja nu op Amerikaanse sites lees ik ook dat ze een operatie voor PET (=TA) zou hebben gehad. Zij heeft natuurlijk wel het geld/de tijd en de beste doktoren van het land tot haar beschikking. In Amerika wordt de operatie op verschillende manieren uitgevoerd en daarover wordt niets gezegd voor zover ik nu kan lezen. Wel zegt één arts hierover (in relatie tot Céline Dion) dat ze al haar patiënten vertelt dat er geen makkelijke manier is om van TA af te komen (hoewel dat uit het verhaal van CD wel zo lijkt natuurlijk: hop, een operatie en ik ga weer zingen). Dus het is wel goed dat die arts dat zegt.
Ik zou wel willen dat CD er wat meer publiek over zegt, júist omdat er zo weinig over bekend is en we het zo nodig hebben. Er wordt niet of amper onderzoek naar gedaan.
Sarazaterdag 28 juli 2018 - 22:49u
Infectie pff kweet ne zij had pijn en dat is wat ik niet heb buiten een paar steken die ik af en toe voel in mn oor.
Sarazaterdag 28 juli 2018 - 22:43u
Ik had het gelezen bij vrt.be maar de andere berichten had ik nog niet gelezen dat ze geopereerd moet worden.
Sarazaterdag 28 juli 2018 - 22:38u
Oei was het geen TA? Had toch gelezen tuba aperta open buis aandoening?
Yvonnezaterdag 28 juli 2018 - 21:46u
Ik kreeg een beetje "hoop"...dat een celebrity als Celine Dion geholpen zou zijn aan TA...Maar helaas: ik lees net dat ze een oorinfectie had en zichzelf niet meer hoorde zingen. Het tegenovergestele van TA dus.
Misschien wel wat jij hebt?

Volgende pagina