Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3833 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 50 van 384.

Naar pagina: Meest recent   48   49   50   51   52   53   54

Hannemaandag 20 augustus 2018 - 12:44u
ECTIONS
Medical Therapy
Patients with a patulous eustachian tube who are pregnant and those with mild symptoms (most patients) need informative reassurance alone. Patients who have symptoms during pregnancy are symptom-free after delivery.

Advise patients to do the following:

Increase or regain lost weight

Avoid diuretics

Recline or lower head when symptoms occur

Topical administration (nasal preparation) with anticholinergics may be effective for some patients.

Estrogen (Premarin) nasal drops (25 mg in 30 mL normal saline, 3 gtt tid) or oral administration of saturated solution of potassium iodide (10 gtt in glass of fruit juice tid) has been used to induce swelling of the eustachian tube opening.

Nasal medication containing diluted hydrochloric acid, chlorobutanol, and benzyl alcohol has been demonstrated to be effective in some patients. This has been reported to be well tolerated with little or no adverse effects. Approval by the Food and Drug Administration (FDA) is pending.

We gaan proefkonijn spelen. Vanaf deze middag gebruik ik atronase neusspray en we zullen zien he ..
Yvonnezondag 19 augustus 2018 - 20:30u
Hallo Sara, Meniere is niet niks. Heel veel sterkte gewenst. Groetjes Yvonne
Sarazondag 19 augustus 2018 - 20:23u
Hmmm mijn tekst is zo raar. Die komt er anders op. Ik wou het even laten weten dus. En zie wel wat de toekomst brengt.
Sarazondag 19 augustus 2018 - 20:22u
Dag yvonne. Heb een diagnose namelijk meniere. Wou dit even laten weten dus niks met de buizen ma ja blijft toch even moeilijk voor me ik zie wel. Groetjes en sterkte!
Yvonnezaterdag 18 augustus 2018 - 18:00u
Sjaak, een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest... ;)
Geniet van je vakantie!
Sjaakzaterdag 18 augustus 2018 - 09:30u
Oke bedankt voor jouw bericht. Ik heb het niet meer gehad dus ik moet me niet zo druk maken denk ik. Ben alleen zo bang dat het evt. mijn vakantie verpest. Maar angst is een slechte raadgever dus ik probeer het los te laten nu
Yvonnevrijdag 17 augustus 2018 - 22:07u
Sjaak,
Het is bij mij 25 jaar geleden begonnen dus ik weet niet meer precies hoe dat ging maar was niet meteen urenlang achter elkaar op een dag. Maar of het sporadisch begonnen is weet ik ook niet meer.
Sjaakvrijdag 17 augustus 2018 - 12:02u
Hoi Yvonne,
Ik heb nooit last gehad met vliegen. Ik gebruik de neusspray met vliegen pas sinds ik Tinnitus heb omdat ik bang ben dat dat eventueel erger wordt. Ik kan dus overwegen om dat dit keer te laten mits ik niet verkouden ben. Had jij in het begin ook dat je heel sporadisch Autofonie had of had je dit meteen al langer? Ik hoop dat er andere oorzaken zijn van Autofonie die dit bij mij die paar x hebben veroorzaakt. Sinds ik T heb ben ik echt doodsbang voor andere dingen met mijn oren.
Yvonnevrijdag 17 augustus 2018 - 08:55u
Sjaak, kan ik me voorstellen. Ik zou in ieder geval geen middelen nemen die de slijmvliezen zouden kunnen doen slinken. Je weet maar nooit. Maar ik weet niet hoe zeer jij die neusspray nodig hebt met vliegen natuurlijk..

Sabine, aan mijn geopereerde oor had ik het op een gegeven moment echt vanaf het opstaan totdat ik ging liggen. Maar dat ging dus geleidelijk. Was inderdaad ook eerst zo dat het vaker pas in de loop van de morgen begon. Had ook (naar mijn idee) te maken met de hoeveelheid inspanning die ik verrichtte. Dat lees je ook veel op de Amerikaanse facebookpagina. Daar zitten veel mensen met ervaringen op. Ik lees het alleen maar, heb zelf geen Facebook, dus ben geen lid.
Sabinedonderdag 16 augustus 2018 - 23:09u
Het vorig bericht was aan Yvonne gericht. Automatisch woordenboek... 🙄

Volgende pagina