Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3943 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 50 van 395.

Naar pagina: Meest recent   48   49   50   51   52   53   54

Yvonnevrijdag 01 februari 2019 - 12:05u
Rick, het is verschrikkelijk, ik weet het. Ik had het zo'n 25 jaar. Ik ben geopereerd maar jij hebt het nog maar zo kort...Ook al lijkt het voor jou heel lang dat begrijp ik goed.
Ze kunnen met een camera via je neus kijken hoe erg je het hebt maar zo te horen heb je het wel erg. Ik ben wel benieuwd wat ze in Maastricht zeggen. Wie weet hebben ze daar een andere oplossing die wij nog niet kennen.
Op internet kun je er trouwens vooral veel over lezen in het Engels (Patulous Eustachian Tube).
Laat ons weten als je een afspraak hebt bij een nieuwe kno-arts. Sterkte.
Rick Kdonderdag 31 januari 2019 - 20:12u
Indd Yvonne ik ben er gewoon. Mee wakker geworden zonder echt iets van wat je allemaal zegt.heel licht verkoudheid verschijnselen maar verder totaal niks ,dus echt uit het niets gekomen .niet afgevallen niks nu wel inmiddels nu ik hier mee zit ,dat is ook waarom ik het zo raar vindt,de neuspray wat indd met corticosteroïden hopelijk nu ik gestopt ben dat het minder wordt.maar bij mij is het wel zowat de hele dag aanwezig hoef maar iets te drinken en het klapt open ,met praten idem ,zodra ik rechtop zit of sta klachten
Yvonnedonderdag 31 januari 2019 - 19:29u
Correctie:
corrisonen = cortisonen
Yvonnedonderdag 31 januari 2019 - 19:27u
Rick, als er corrisonen in de neusspray zat, kan dat de reden zijn dat het erger is geworden. Bij mij lijkt dat daarmee een duidelijk verband te zijn namelijk.
Ik heb het 25 jaar gehad dus ik weet wel een beetje waar ik over praat. Heb een paar keer een prednisonbehandeling voor iets anders gehad en toen werd de TA per direct véél erger.

Je zegt dat je het ineens had. Ging er geen oorontsteking aan vooraf? Ben je niet van tevoren heel veel afgevallen? Soms begint het zo. Het komt ook voor dat het zich herstelt.
Heb je het de hele tijd? Non-stop?

Ik heb begrepen van andere mensen op dit forum dat dr Pennings zich hier niet meer mee bezighoudt. In Maastricht zijn ze wel enorm gespecialiseerd op Kno-gebied maar ik heb geen idee of dat ook ogv TA is.
Rick Kdonderdag 31 januari 2019 - 17:44u
Yvonne de neusspray avamys had de huisarts voorgeschreven omdat de klachten overheen kwamen met verstopping van de holtes en ze zag ingetrokken trommelvlies ,en omdat dit voor mij allemaal nieuw is de ervaringen nooit problemen gehad met mijn gehoor dacht ik ja kan wel kloppen ,nu zijn we inmiddels 2 mnd verder en geen verbetering.o,ja de druppels had de kno voorgeschreven die maakte het totaal erger ik hoop nu doordat ik gestopt ben met al die zooi ,dat mijn slijmvliezen weer bijkomen en de klachten zullen verbeteren .het kan toch niet zo zijn dat er iets in de buis van Eustatius zit wat het juist laat open staan ? Het erge is nog ben er zo mee wakker geworden en mijn leven is totaal veranderd
Rick Kdonderdag 31 januari 2019 - 17:33u
Yvonne ik ben met de neuspray avamys ben ik mee gestopt .al een week en de druppels die de kno voorgeschreven had die maakte het alleen maar erger daar ben ik al bijna 2 weken mee gestopt . Onder dat ik de druppels gebruikte ook geen spray.maar u zei iets van het kan nog over gaan? Wat ik allemaal lees erover wordt het alleen maar erger .heb er ook tinnitus bij .wordt er wel helemaal hopeloos van .de kno arts ging me voorstellen bij de Pennings of Maastricht .voor nu zal ik maar moeten wachten en hopen dat het maybe overgaat maar ben bang van niet alvast bedankt yvonne
Yvonnedonderdag 31 januari 2019 - 12:39u
Rick, neusspray en -druppels is trouwens het slechtste wat je kan gebruiken bij TA! Niet doen!

Sara, zo'n vliesje is mij bekend maar ik heb ook gelezen dat het bij veel mensen "loslaat". Over het algemeen geloof ik dus niet zo'n succes. Maar heb er zelf geen ervaring mee dus kan er eigenlijk niet veel van zeggen.
Yvonnedonderdag 31 januari 2019 - 12:37u
Hoi Rick,

Er zijn inmiddels verschillende artsen die hier vanaf weten en je willen/kunnen helpen. Je moet zelf ook pro-actief zijn hierin. Mijn arts in Brunssum-Heerlen is inmiddels met pensioen geloof (hij heeft mij geopereerd). Maar ik zou zo weer naar dat ziekenhuis gaan, want zijn team weet wel van de ingreep. Maar als je het "pas" enkele maanden hebt zullen ze je niet opereren ben ik bang. Moet je dan ook nog niet willen; het kan nog overgaan.
Sarawoensdag 30 januari 2019 - 16:15u
Hallo tijdje geleden niet meer op de site gekomen. Maar wilde even meedelen de mensen die autofonie hebben. Hebben jullie al gehoord van tympanic patch (vliesje dat op de juiste plaats op de trommelvlies wordt geplaatst)
Rick Kdinsdag 29 januari 2019 - 00:45u
Aangenaam mensen hier op het klankbord ik zit nu al 2 maanden met dezelfde symptomen heel erg aan de linkse kant maar. Rechts ook ben al 4 x bij huisarts geweest zoals iedereen hier neusspray , druppels maar het leek wel erger te worden. nu ben ik ook al 2 x bij kno. geweest. 2 de bezoek wilt de arts me niet helpen omdat hij geen ervaring ermee heeft hij gaat nu regelen dat ik in Maastricht of Nijmegen terecht kan.mijn vraag is eigenlijk zijn er tegenwoordig artsen die je hier. Mee helpen. Las namelijk dat dr Pennings niks meer doet ,groet Rick

Volgende pagina