Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3726 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 48 van 373.

Naar pagina: Meest recent   46   47   48   49   50   51   52

Saradonderdag 26 juli 2018 - 19:26u
Ja yvonne ik weet soms ook niet meer het is omdat ik veel dingen ervaar en veel dingen opzoek en dan omdenduur geraak ik zo in de knoop dat ik het zelf niet meer weet. Ik heb vb die autofonie niet. Ik hoor geluiden van buiten beetje fluitend en dubbel in men oor en men eigen stem ook zo. En dan die brom geluid kan ik ook niet plaatsen maar ik hoor het wel gelukkig niet van heel de dag maar el savonds en kan dan niet slapen erdoor. Pffff wa kan ik nog meer zeggen oja en die slijm en zwelling die ze zag. Het prblm is dat vele sympt van open en dicht op elkaar lijken maar dan aleen die autofonie is bij een open. Ik heb zelfs gelezen dat het bij iemand jaren duurde voor ze een open buis konden constateren ze zeide altijd je hebt een dichte,maar hoe kan zoiets jaren duren denk ik dan pff tes toch simpel open of dicht?
Yvonnedonderdag 26 juli 2018 - 19:12u
En wat Hanne ook al zegt: ik vind het ook verwarrend dat je open en dicht door elkaar gebruikt. Maar waarschijnlijk weet je zelf niet wat je voelt en omschrijf je het daarom zo?
Yvonnedonderdag 26 juli 2018 - 19:10u
Sara, je vroeg nog naar ons trommelvlies maar dat is bij mij ok. Geen problemen mee. Dat is ook makkelijk te zien door de kno-arts.
Yvonnedonderdag 26 juli 2018 - 19:08u
Op de Amerikaanse facebookpagina zie je ook wel wat succesverhalen van mensen die geopereerd zijn (bijvoorbeeld door dr Dean in Texas) maar ik denk dat wij dat niet vergoed krijgen.

Ik houd het dit jaar bij mijn eigen arts, die is erg goed voor me geweest. Sara, ik ben geopereerd door dr. Brinkhuis in Heerlen.
Yvonnedonderdag 26 juli 2018 - 19:05u
Hanne, op de Amerikaanse facebookpagina heb ik wel al dergelijke middeltjes gezien (weet zo even niet hoe het heet). En volgens mij zijn de resultaten wisselend. Maar ben er wel altijd nieuwsgierig naar geweest. Maar ja, oestrogeen...? Moeten we dat willen?

Bij mij is de teflon trouwens niet echt ingespoten. Er is een snede achter mijn oor gemaakt en via die kant is teflon én botweefsel in de bvE ingebracht.
Er zijn verschillende methodes en de methode van inspuiten is volgens mij minder precies. Bovendien heeft deze laatste keer met het botweefsel erbij pas echt goed geholpen. Het zit nu al 9 maanden "vast". En nog geen oorontsteking gehad dus hopelijk ook niet helemáál potdicht :)

Stoppen met prednison mag ik op eigen houtje, heb ook een dosis om af te bouwen. Kno-arts heeft trouwens ook geen idee of de prednison iets te maken heeft met de TA. En mijn neuroloog ook niet.
Saradonderdag 26 juli 2018 - 19:04u
Oei en in dokter pennings doet dit niet meer jammer!
Saradonderdag 26 juli 2018 - 19:02u
Yvonne en wie heeft jouw geopereerd in wilrijk zelfde als hanne haar dokter. Dokter somer?
Saradonderdag 26 juli 2018 - 18:57u
Hanne het is idd dz kunst om voldoende te spuiten maar dan denk ik dit kunnen ze in 2 stappen doen ofzo beetje inspuiten en dan de patiënt laten ervaren hoe is dit en alst ne beter is terug laten komen kweet ne denk zomaar iets. Want teveel spuiten is weer verstopt gevoel?
Amai zeg ze mogen hier toch wel meer onderzoek naar doen hoor!
Yvonnedonderdag 26 juli 2018 - 18:54u
Sara, nee mijn bvE staat open niet dicht. Alleen het oor (bvE) dat operatief dichtgemaakt is met teflon is nu dus dicht en dat is dus ook de bedoeling. Aan die kant heb ik de piep sinds de operatie (soort tinnitus) maar dat stoort mij niet. Is een complicatie die ik er graag bijneem. Ook heb ik gehoorverlies aan het geopereerde oor (hoor nog ca. 20% aan die kant), maar ook dat neem ik voor lief want is opgelost met hoorapparaat.
Als ik lig heb ik inderdaad geen autofonie. Wel de constante pieptoon, die is er altijd maar nogmaals: ik ben er aan gewend, het maakt me niet uit.
Volgens mij wordt er in Nijmegen niet meer veel aan TA gedaan.
Saradonderdag 26 juli 2018 - 18:52u
Hanne beetje verwarrend hee pff heb zoveel symptomen dat ik het niet kan plaatsen. Open toe moet maar wachtten tot de 3de zeker

Volgende pagina