Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3945 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 53 van 395.

Naar pagina: Meest recent   51   52   53   54   55   56   57

Yvonnewoensdag 28 november 2018 - 20:13u
Hoi Miriam,
Ik heb de afgelopen 20-25 jaar ook al heel veel geprobeerd inderdaad. Bij mij was de operatie van dr Brinkhuis wel succesvol gelukkig. Ik wist dat hij binnenkort met pensioen ging maar ik wist niet precies wanneer. Ik weet wel dat zijn team de operatie ook wil doen (werd mij verteld tenminste). En tja, garanties krijg je nooit. Het gehoorverlies is bij verholpen met een hoorapparaat. Verder heb ik er wel een piep aan overgehouden (tinnitus) maar daarmee kan ik goed leven. Veel beter dan met de autofonie van de TA.
Maar als jij je nu kan redden met het water dan is het goed toch.
Ik ben in ieder geval blij dat ik geopereerd ben.
Miriamwoensdag 28 november 2018 - 19:10u
Hoi Yvonne,

Ik woon in Breda, Heb echt alles ondernomen om van deze klachten af te komen, verschillende soorten neusspray , buisje geplaatst, buisje laten weer verwijderen, gember kurkuma, visolie, fysio, homopatische kruiden.
Dr. Brinkhuis gaat over 1 maand met pensioen en kan dus de nazorg niet geven.
Dr Kujawski uit Genève kan deze operatie uitvoeren.
Maar kan net als alle anderen geen garantie geven. Het blijft eigen risico. Heel blij ben ik met het structureel water drinken bij opkomst en wil/durf geen fluoride tandpasta meer te gebruiken.zolang de klachten wegblijven ga ik voor deze methode.

Succes
Groetjes Miriam
Yvonnewoensdag 28 november 2018 - 10:35u
Hoi Miriam,
Bedankt voor de tips en wat fijn dat het lijkt te werken voor je. Heb je al eens geprobeerd de fluoride tandpasta weer te gebruiken? Ik meen zelf ook al eens gemerkt te hebben dat veel water drinken misschien helpt. Maar ook wisselingen in het weer, dus het blijft gissen. Wat opmerkelijk dat je ook bij Brinkhuis bent geweest (net als ik) maar niet door hem geopereerd zou worden, maar in Geneve? Wat is daar de reden van als ik vragen mag?
Je woont ook in Limburg? Mijn zoontje zat toevallig ook bij een juf Miriam in groep 1-2 vorig jaar :)
Miriamdinsdag 27 november 2018 - 19:50u
Al 7 jaar heb ik T.A.Ben geweest bij Penninings en Brinkhuis. Heb verwijzing klaar liggen voor een operatie in Genève.
Toch twijfel ik omdat dit ook in Genève
het risicovol is, en er algehele oorbeschadeging in combinatie met blijvende doofheid uit kan ontstaan.
Dit heb ik er niet voor over.
Een artikel uit dit algehele klankbord sprak mij aan en ben dit zelf dagelijks gaan uitproberen .
3 glazen ijskoud water drinken bij het opstaan. Geen fluoride tandpasta gebruiken. En bij opkomst van het open oor ( na ongeveer een half uur na het opstaan) weer 3 glazen water jskoud water drinken. Ik doe dit nu al 4 maanden en merk veel verlichting.Er zijn zelf dagen bij dat ik klachtvrij ben, terwijl ik eerst continu klachten had. Behalve als ik lag.
Ik hoef niet meer 30 keer per dag voorover te hangen of te gaan liggen en kan functioneren in mijn werk ( leerkracht van groep 1-2)

Groetjes Miriam
Hannedinsdag 20 november 2018 - 16:03u
Hoi F,

Ik heb er geen idee van. Maar sowieso: een buisje kan er terug uitgehaald worden. (Wel enorm enorm pijnlijk)

Bij tuba heeft dit meestal een zeer negatief effect (bij mij en vele andere forumgenoten ook), maar ik heb dan ook wel niets van vocht achter de oren (wat dan misschien wil zeggen dat je geen TA hebt maar wel iets anders?)

In jouw geval zou ik het alvast proberen. Is het echt een ramp, dan haal je ze uit he...

Maar dit is natuurlijk een mening...
Jokedinsdag 20 november 2018 - 14:56u
Yvonne,
Waar en bij wie heb jij een operatie gehad?
Fmaandag 19 november 2018 - 19:47u
Oh ja, dit was ik nog vergeten zeggen. Ik heb in die twee jaar al 3 kuren medrol (cortisone) gekregen en dan is alles weg, maar na een week zit er weer vocht achter het trommelvlies.
Fmaandag 19 november 2018 - 19:45u
Dag iedereen,
Ik lees deze site al een tijdje en ik zit ook met het vervelende probleem, alleen zijn ze er bij mij nog niet aan uit of het nu een gesloten of open buis van Eustachius is. Ik heb al twee jaar vocht achter mijn trommelvliezen met alle gevolgen vandien: ploppen en kraken bij gapen, een vol en dicht gevoel, maar af en toe heb ik ook autofonie en dan gaat het ook via het snuiven weg (maar dat heb ik gelukkig niet zo vaak, enkel bij zware inspanningen of als ik erg verkouden ben). Ik voel ook veel druk op mijn oren en als ik dan mijn neus dichthoud en blaas, dan hoor ik weer wat meer en verschiet ik bijna van het lawaai om me heen. Ze willen nu buisjes proberen voor het vocht achter het trommelvlies.. Is dit wel een goed idee?
Shellmaandag 12 november 2018 - 10:03u
Bedankt Hanne, is er niemand die we kunnen contacten op de website?
Hannewoensdag 07 november 2018 - 15:44u
Ik denk niet dat dit kan...

Geen zorgen, dit verdwijnt snel wel ergens in de hoop ;)

Maar die spam is idd vreemd en vervelend

Volgende pagina