Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3785 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 53 van 379.

Naar pagina: Meest recent   51   52   53   54   55   56   57

Saravrijdag 27 juli 2018 - 14:06u
Hanne denk je dat het TA zal zijn is het daarmee mss dat ik er zolang mee loop?
Hannevrijdag 27 juli 2018 - 09:37u
Ik lees nu maar erg snel.
Ik antwoord later eens op het gemak.

Maar Sara,moest het inderdaad TA zijn, dan helpt medrol en sinutab inderdaad niet, zoals ik al eerder zei. Is zelfs slechter dan goed.
Zou beide slijmvliezen doen afnemen, en die hebben we net nodig om gewicht opbuid te leggen om toe te krijgen...
Saradonderdag 26 juli 2018 - 21:33u
Hartslag horen heb ik ook niet en idd heb het ook met andere geluiden als mensen tege me praten of als ik tv kijk enz is die geluid hetzelfde als mn eigen stem die ik hoor zelfs als ik lig in de zetel heb ik dit ng steeds dus het verdwijnt niet zoals je eens schreef. Mss allemaal temaken met die slijm en zwelling snap ne dat zoiets zo lang kan duren ondanks medrol neussprays en tabletten zoals sinutab enz
Yvonnedonderdag 26 juli 2018 - 20:43u
Ja, uit je schrijfstijl had ik al opgemerkt dat je uit België komt ;).
Je hoort alle geluiden die je zelf "maakt" vele malen harder als of er een metalen emmer over je hoofd zit (of als een geluidsvervormer, en dan heel hard). Dus dat kan ook hartslag zijn. Maar jij hebt het ook over geluiden van buitenaf, dat heb ik dan weer niet. Autofonie = eigen geluid.
Ik zou me met je kno-arts eerst richten op het afnemen van de zwelling, misschien ben je dan al van veel symptomen af, ook van die bromtoon.
Saradonderdag 26 juli 2018 - 20:37u
Aah ok dus uit een aantal symptomen kun je wel onderscheid maken heb ik opgemerkt. En hartslag horen hoort dat er ook bij. Ik ben ook van België trouwens. Maar heb wel een hospitalisatieverzekering.
Yvonnedonderdag 26 juli 2018 - 20:29u
Sara, we/ze noemen t een vol "gevoel" omdat het zo voelt maar de buis staat dan toch echt open. Is bij mij ook geconstateerd en door de autofonie weet je dat ook. Als je ligt klapt de buis dicht en dat voel je ook.
Ik woon in Nederland en Hanne in België. Als je naar het buitenland gaat voor een operatie moet je volgens mij goed verzekerd zijn.
Saradonderdag 26 juli 2018 - 19:43u
Ja yvonne het is voorlopig nog een beetje zoeken enz tot ik naar men afspraak kan gaan en dan kan ik hopelijk meer zeggen. Maar ik heb gelezen dat een volgevoel ook hoort bij een open buis hoe open die ook is. Dus jullie hebben dat niet die volgevoel en druk gevoel? Hanne wrm ga jij niet bij dokter brinkhuis mss kan hij jouw helpen?
Yvonnedonderdag 26 juli 2018 - 19:36u
Sara,
Ik denk dat ik wel begrijp wat je bedoelt met een "vol gevoel" maar toch is de buis bij een TA volledig open (vandaar ook dat je jezelf hoort = autofonie). Één van de redenen dat ik bij jou twijfel of t TA is, is dat je geen autofonie lijkt te hebben. En dan heb je ook nog de zwelling.
Maar ik begrijp je verwarring.
Saradonderdag 26 juli 2018 - 19:28u
Dicht bedoel ik dus vol gevoel in de oor en ook een druk gevoel. En dan als die gevoel wegtrekt is men oor precies open. Maar die volgevoel hoort ook bij een open buis had uk gelezen hoe open die ook is?
Saradonderdag 26 juli 2018 - 19:26u
Ja yvonne ik weet soms ook niet meer het is omdat ik veel dingen ervaar en veel dingen opzoek en dan omdenduur geraak ik zo in de knoop dat ik het zelf niet meer weet. Ik heb vb die autofonie niet. Ik hoor geluiden van buiten beetje fluitend en dubbel in men oor en men eigen stem ook zo. En dan die brom geluid kan ik ook niet plaatsen maar ik hoor het wel gelukkig niet van heel de dag maar el savonds en kan dan niet slapen erdoor. Pffff wa kan ik nog meer zeggen oja en die slijm en zwelling die ze zag. Het prblm is dat vele sympt van open en dicht op elkaar lijken maar dan aleen die autofonie is bij een open. Ik heb zelfs gelezen dat het bij iemand jaren duurde voor ze een open buis konden constateren ze zeide altijd je hebt een dichte,maar hoe kan zoiets jaren duren denk ik dan pff tes toch simpel open of dicht?

Volgende pagina