Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3726 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 53 van 373.

Naar pagina: Meest recent   51   52   53   54   55   56   57

Sarazondag 22 juli 2018 - 15:23u
Yvonne bedankt voor je antwoord! Als ik praat dan hoor ik mijn stem zo in mn rechteroor beetje dubbel,zo mechanisch beetje kweet ne goe hoe uit te leggen beetje soort weerkaatsing. En als ik buk na beneden hoofd op de grond dan hoor ik die toon ook nog dus drm weet ik niet goed wat er met mij aan de hand is open dicht m. Ma je zei iets over pet dus je denkt dat ook ?
Yvonnezondag 22 juli 2018 - 14:52u
Sara, in het Engels is dat Patulous Eustachian Tube (PET). Daarop zul je veel meer info vinden dan in het nederlands.
Yvonnezondag 22 juli 2018 - 10:44u
Hallo Sara,
Ik heb een open buis van Eustachius. Links is die operatief dichtgemaakt door dr. Brinkhuis. In eerste instantie is dit vastgesteld door een arts die nu met pensioen is.
Als je een open bvE hebt zijn de symptomen (autofonie = eigen ademhaling en stem horen) juist weg als je gaat liggen. Maar als ik jouw verhaal lees, jij kunt 's nachts niet slapen ervan, is dit bij jou niet aan de hand. Dan zou ik eerder denken dat je geen open bvE hebt. Maar, zoals ik áltijd benadruk: ik ben ervaringsdeskundige (ik heb het al meer dan 20 jaar), ik ben géén arts. Bovendien wordt hier geen of weinig onderzoek naar gedaan. In Amerika zijn wel wat klinieken die hier wat meer mee doen. Google maar eens in het engels.
Sterkte.
Sarazondag 22 juli 2018 - 01:01u
Ik weet het allemaal niet meer. Open dicht pffff ben het beu om elke diagnose te hebben in mn hoofd dan ist weer dit dan weer dat? En maak mezelf gek en wie weet hoelang dit ng kan duren. Slaapwel mijn excuses voor de vele berichten!
Sarazaterdag 21 juli 2018 - 23:17u
O neeee ik mag niet opzoeken want dan panikeer ik weer ik heb juist gelezen dat je open en dichte buis afwisselend kunt hebben o neee ben zo bang nu!!! Daarom kan ik het niet plaatsen en heb ik soms klachten van een open en soms klachten van een dichte ik kan nemeer ik ga nu onmiddellijk xanax innemen!!!
Sarazaterdag 21 juli 2018 - 22:34u
Heel raar na 2 dagen geen bromgeluid te horen heb ik het nu weer zitten pffff da blijft heel de avond en nacht zo dus inslapen lukt dan niet tenzij ik xanax pak pfff. En het rare is die geluid gaat weg als ik praat of eummmm doe. En das dan weer een symptoom voor verstopte buis. Kan aub me iemand iets meer vertellen aub !!! Kweet et allemaal ne meer ben hier depri door mijn kids en man moeten er ook onder lijden kids zijn 7 en 3 ma toch pfff iemand :'''(
Sarazaterdag 21 juli 2018 - 21:43u
Dag yvonne een vraagje. Wie heeft er bij jouw de TA vaststeld. Want je zei dat je behandeld werd door dokter brinkhuis. Maar wie is diegene die het heeft vaststeld. Want zal namelijk ook een afspraak willen maken bij dokter brinkhuis. Maar heb eerst in aug een ander afspraak om tezien of het geen verstopte buis is. Bedankt
Sarazaterdag 21 juli 2018 - 20:47u
Hallo sinds 6 weken heb ik last aan mn rechteroor. Kno zei het is een verstopte buis van eustachius. Zr zag slijm in de buis en het is gezwollen. Ik weet het allemaal nemeer heb soms de indruk van een open buis dan weer een dichte pff. Heb verstopte vol gevoel in de oren geluiden klinken anders soms brom geluid en sinds kort hoor ik men stem in men oor en hele tijd zo woem woem woem in de oor. Weet et allemaal niet meer mss jullie raad?
thillywoensdag 18 juli 2018 - 10:36u
beste yvonne ik denk dat er meer toestellen worden geprobeerd het gaat nu om uit te zoeken welke de beste klank geeft en in dit merk zit geen maskeerder ik heb 3 andere merken gehad om te kijken of dat ging maar alles schetterd.daarom vraag ik ook aan toestel gebruikers hun ervaring.dank voor je antwoord.
Yvonnedinsdag 17 juli 2018 - 19:41u
Beste Thilly,
Ik zou inderdaad toch vooral nog vragen naar die ruismaskering. Het zou toch verlichting geven als in ieder geval de tinnitus dan gedeeltelijk opgelost zou zijn. Eigenlijk is het vreemd dat ze u dat niet al aangeboden hebben.
Veel sterkte.

Volgende pagina