Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3911 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 18 van 392.

Naar pagina: Meest recent   16   17   18   19   20   21   22

Judithvrijdag 15 mei 2020 - 09:33u
Hallo,

Zolang ik leef en weet heb ik dat mijn oren open klappen als ik slik of gaap. Ik los dit dan weer op door te snuiven met mijn neus. Dus die hard op te halen. Bij verkoudheid hoeft dat bijv. niet. Is dit ook TA of gewoon een slecht functionerende buis. Door oorontsteking ben ik hierop gaan letten en naar gaan zoeken en klap ik ze bewust de hele dag en google ik en ben ik op deze site gekomen en een beetje in paniek geraakt dat ik dit heb. Kan iemand me gerust stellen?
Eelcodonderdag 07 mei 2020 - 13:45u
Beste J
Als ik deze oefeningen zou doen (en dan met name het neus "snuiten"), dan weet ik zeker dat ik een TA uitlok. Het lijken mij eerder oefeningen voor als de BvE te dicht zitten.

Groet Eelco
Jzondag 03 mei 2020 - 20:58u
https://youtu.be/KHKZWaH7w_E

Hallo allemaal,

Kijk eens naar dit filmpje. Schijnen oefeningen te zijn voor mensen met TA. Het zijn oefeningen om de buis van Eustachius dichter te maken. Ik hoop dat mensen hier wat aan hebben!

Groet
Garthzondag 26 april 2020 - 08:27u
magic story very thanks http://xnxxasia.site/sitemaps/2.html abg jago ml sampe crot Finding a commercial partner and overhauling Vivus'smarketing practices were among some of the promises FirstManhattan made as it installed Zook as CEO and six new memberson Vivus's board last month.
Leoniedonderdag 02 april 2020 - 13:43u
Lieve allemaal, door mijn zwangerschap heb ik last van deze klacht in meestal beide oren. Ik denk te weten dat het over gaat wanneer ik bevallen ben maar ik wil jullie laten weten hoe erg ik met jullie te doen heb! Ik ben gaan zoeken naar TIPS VOOR VERLICHTING en wat bij mij helpt (tijdelijk):
- naar voren hangen; zoals veters strikken/iets oppakken.
- liggen; ik sta nooit op met dichte oren in ochtend. Even liggen gaan ze vaak, kort, even open.
Zijn er meer tips die mogelijk even verlichting geven?
Ik hoop voor jullie alleen dat er een makkelijk hulpmiddel komt.. Ik kan mij goed voorstellen dat het vermoeiend en deprimerend werkt. Succes allemaal
Magrietwoensdag 18 maart 2020 - 15:39u
Hallo,

Ik heb nu sinds een week dat mijn rechteroor ineens dicht zit. Loop al tijden bij kno, daar laat ik geregeld het hoor schoonmaken. Ik ben bekend met slecht werkende buis van eustachius.

Een week zit mijn oor ineens dicht, hoor mezelf hard praten , oorsuizen en jeuk in het oor.
Naar HA geweest en die zag een slijmoor, oogdruppels gekregen maar nog geen verbetering. Nu las ik dus over tubaperta en ben bang dat ik daar ook last van heb..
Zal ik nooit meer normaal horen en zal ik altijd mijzelf loeihard horen praten?
Vrijdag moet ik weer naar HA en hoop zo ontzettend dat mij oor alsnog 'opengaat

Zolang ik me kan herinneren zit ik al met mij oren, als ik gaap moet ik altijd neus klaren zodat ik weer normaal hoor, daardoor ook flink ingetrokken trommelvliezen. Nogmaals het duurt bij mij een week nu... is err nog hoop? Ik word echt wanhopig! :(
Lynnzondag 15 maart 2020 - 20:12u
@Yvonne.
Ik heb jou een mailtje gestuurd ivm jouw operatie maar kreeg nog geen respons en wou even nagaan of jouw mailadres: yvonne.hendricks@home.nl correct is?

Groetjes,
Lynn
Irma Martenswoensdag 11 maart 2020 - 15:02u
Sinds een jaar of 20 last van Tuba Aperte, inderdaad lastig te diagnosticeren. Gelukkig niet de hele dag. Altijd tijdens periodes van gewichtsverlies... Toen we in Engeland woonden kreeg ik een medicijn "Efedrin".... dat hielp binnen 2 dagen ... Hier zit een vorm van adrenaline in en dat wil men hier niet voorschrijven. Wat ook hielp is de oefeningen die je met je mond kan doen .... werd ooit op internet uitgelegd door een Amerikaan. Dat filmpje moet ik maar weer eens opzoeken ... zojuist een symposium moeten verlaten vanwege de hinderlijke symptomen.... zorgde voor onbegrip bij collega.
Anoniemmaandag 09 maart 2020 - 11:47u
Zijn er meer mensen die door deze aandoening alleen nog maar op de bank liggen en niet meer werken etc?

En zijn er ook mensen die daardoor als gevolg depressief geworden zijn?
Ik ervaar deze aandoening als zodanig heftig dat mijn leven nu al een aantal jaar compleet stilstaat en ik ben nog erg jong.
Yvonnedonderdag 27 februari 2020 - 20:30u
@Laura
Dat hoop ik maar weet niet of het echt so efficiënt werkt.
Je mag me ook mailen op yvonne.hendricks@home.nl.
Kan ik je eventueel de laatste operatieverslagen sturen.

Volgende pagina