Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3934 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 20 van 394.

Naar pagina: Meest recent   18   19   20   21   22   23   24

Laurazondag 17 mei 2020 - 17:23u
Maria,
Als alles doorgaat krijg ik 26 mei in het Erasmus MC deze behandeling. M'n neus wordt verdoofd en er wordt teflon in de buis gespoten. Ben bij kennis om door praten te weten te komen of de autofonie weg is. Al mijn hoop is hier op gericht want ben best hopeloos na 14 maanden deze ellende.
Mariazaterdag 16 mei 2020 - 17:27u
Ik heb helaas ook al jarenlang last van tuba aperta en het wordt alleen maar erger. Ik houd vooral Amerikaanse sites in de gaten hierover en lees meerdere malen over fillers die geïnjecteerd worden in de wanden van de tuba, zodat ie dichtgedrukt wordt. Weet iemand of deze techniek ook al in NL gebruikt wordt? Want het lijkt me toch de meest logische oplossing voor ons probleem...
Judithvrijdag 15 mei 2020 - 09:41u
Ik heb ook dat ik mijzelf hard hoor als de oren dus open staan maar zodra ik mijn neus ophaal is dit over. Bij liggen of voorover buigen geen verandering.
Judithvrijdag 15 mei 2020 - 09:33u
Hallo,

Zolang ik leef en weet heb ik dat mijn oren open klappen als ik slik of gaap. Ik los dit dan weer op door te snuiven met mijn neus. Dus die hard op te halen. Bij verkoudheid hoeft dat bijv. niet. Is dit ook TA of gewoon een slecht functionerende buis. Door oorontsteking ben ik hierop gaan letten en naar gaan zoeken en klap ik ze bewust de hele dag en google ik en ben ik op deze site gekomen en een beetje in paniek geraakt dat ik dit heb. Kan iemand me gerust stellen?
Eelcodonderdag 07 mei 2020 - 13:45u
Beste J
Als ik deze oefeningen zou doen (en dan met name het neus "snuiten"), dan weet ik zeker dat ik een TA uitlok. Het lijken mij eerder oefeningen voor als de BvE te dicht zitten.

Groet Eelco
Jzondag 03 mei 2020 - 20:58u
https://youtu.be/KHKZWaH7w_E

Hallo allemaal,

Kijk eens naar dit filmpje. Schijnen oefeningen te zijn voor mensen met TA. Het zijn oefeningen om de buis van Eustachius dichter te maken. Ik hoop dat mensen hier wat aan hebben!

Groet
Garthzondag 26 april 2020 - 08:27u
magic story very thanks http://xnxxasia.site/sitemaps/2.html abg jago ml sampe crot Finding a commercial partner and overhauling Vivus'smarketing practices were among some of the promises FirstManhattan made as it installed Zook as CEO and six new memberson Vivus's board last month.
Leoniedonderdag 02 april 2020 - 13:43u
Lieve allemaal, door mijn zwangerschap heb ik last van deze klacht in meestal beide oren. Ik denk te weten dat het over gaat wanneer ik bevallen ben maar ik wil jullie laten weten hoe erg ik met jullie te doen heb! Ik ben gaan zoeken naar TIPS VOOR VERLICHTING en wat bij mij helpt (tijdelijk):
- naar voren hangen; zoals veters strikken/iets oppakken.
- liggen; ik sta nooit op met dichte oren in ochtend. Even liggen gaan ze vaak, kort, even open.
Zijn er meer tips die mogelijk even verlichting geven?
Ik hoop voor jullie alleen dat er een makkelijk hulpmiddel komt.. Ik kan mij goed voorstellen dat het vermoeiend en deprimerend werkt. Succes allemaal
Magrietwoensdag 18 maart 2020 - 15:39u
Hallo,

Ik heb nu sinds een week dat mijn rechteroor ineens dicht zit. Loop al tijden bij kno, daar laat ik geregeld het hoor schoonmaken. Ik ben bekend met slecht werkende buis van eustachius.

Een week zit mijn oor ineens dicht, hoor mezelf hard praten , oorsuizen en jeuk in het oor.
Naar HA geweest en die zag een slijmoor, oogdruppels gekregen maar nog geen verbetering. Nu las ik dus over tubaperta en ben bang dat ik daar ook last van heb..
Zal ik nooit meer normaal horen en zal ik altijd mijzelf loeihard horen praten?
Vrijdag moet ik weer naar HA en hoop zo ontzettend dat mij oor alsnog 'opengaat

Zolang ik me kan herinneren zit ik al met mij oren, als ik gaap moet ik altijd neus klaren zodat ik weer normaal hoor, daardoor ook flink ingetrokken trommelvliezen. Nogmaals het duurt bij mij een week nu... is err nog hoop? Ik word echt wanhopig! :(
Lynnzondag 15 maart 2020 - 20:12u
@Yvonne.
Ik heb jou een mailtje gestuurd ivm jouw operatie maar kreeg nog geen respons en wou even nagaan of jouw mailadres: yvonne.hendricks@home.nl correct is?

Groetjes,
Lynn

Volgende pagina